Inschrijving Kampen

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

De inschrijvingen zijn afgelopen! De leiding gaat nu aan de slag met het aantal leden zodat we de huidige maatregelen kunnen toepassen op onze kampen. Indien je nog vragen hebt of zou willen inschrijven, kan je nog steeds mailen naar groepsleiding@scoutshellegat.be.

Goed nieuws! Jullie hebben ongetwijfeld ook gehoord dat de zomerkampen mogen doorgaan? Anders weten jullie het bij deze. Wij vinden het natuurlijk fantastisch dat dit mogelijk is! Al willen we er al wel duidelijk in zijn dat we deze op een creatievere manier zullen moeten aanpakken. De kampen mogen doorgaan in bubbels van 50 personen (leiding en fouriers inbegrepen). Het zal met onze huidige ledenaantallen een beetje puzzelen worden om aan de voorwaarden te voldoen om toch voor iedereen toch een tof kamp te voorzien.

Om de kampen praktisch mogelijk te maken willen we jullie vragen om zo snel mogelijk te laten weten of je al dan niet mee op kamp wil via dit formulier. LET OP: dit formulier betreft geen definitieve inschrijving, dit zal pas zijn nadat we jullie de bevestiging sturen met de betaalgegevens. We willen jullie dan ook vragen om je zeker in te schrijven als je zoon mee op kamp gaat! We zouden van jullie graag een antwoord willen voor woensdag 27 mei, 18:00. Zo hebben we nog enkele dagen tijd voor de examens om onze voorbereidingen in orde te brengen.