Inschrijving Kampen

Joepie, we gaan bijna op kamp! Maar daarom zouden we graag willen weten wie er allemaal meegaat. Indien uw zoon meegaat, kan je dit formulier invullen. Let op: de inschrijving is pas definitief zodra het kampgeld is overgeschreven! Inschrijven kan tot en met 1 juni.

Kampdata

Kapoenen: 5-10 juli 2019 - Lint

Welpen: 1-10 juli 2019 - Lint

Jong-Verkenners: 4-13 juli 2019 - Cierreux

Verkenners: 4-13 juli 2019 - Cierreux

Gegevens Lid
Noodgegevens tijdens kamp
Medische Fiche
Dit kunnen jullie via de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen invullen. Indien je deze in het begin van het jaar hebt ingevuld, kan je het zo laten (tenzij er iets moet aangepast worden) Zo beschikken wij altijd over alle laatste informatie en hoef je niet elk jaar opnieuw deze papieren in te vullen. Je kan dit doen op groepsadmin.be (Het lidnummer staat in de mail die we je sturen, maar een account maken gaat ook met je email adres. Bij problemen kan je mailen naar luckas@scoutshellegat.be)
Toestemming
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.